Stránka 22

Re: Nelze nahrát kód do PLC

PříspěvekNapsal: čtv 04. črc 2013 16:46:29
od TonnyHappy
To je dobré vědět. Díky za info ;)

Re: Nelze nahrát kód do PLC

PříspěvekNapsal: pon 08. črc 2013 14:01:16
od riha
partikam píše:Děkuji vám všem za rady. Po tom co jsem se obrátil na support byl problém obratem vyřešen viz. příloha.

CITACE support fy AMiT (Ing. Michal Novotný):
Závěrem bych zmínil, že s obdobným chování DetStudia po generaci
aplikace jsme se setkali v případě specificky nastavených Windows na PC.
Příčina tohoto chování byla způsobena dlouhými názvy adresářů v použité
cestě instalace DetStudia. Z tohoto důvodu bych Vás požádal o přesunutí
instalace DetStudia do adresáře "C:\DS". Poté proveďte generaci
problémové aplikace. Výsledek nám prosím sdělte.


Již před delší dobou to řešil i Jarda. Nedalo mu to a přišel na další možnost řešení, které je popsáno zde.

Re: Nelze nahrát kód do PLC

PříspěvekNapsal: úte 09. črc 2013 19:53:09
od partikam
Po kliknutí na odkaz řešení od "Jardy" se mi objevila informace, že nejsem oprávněn číst toto fórum :-)
Každopádně problém yl vyřešen.

Re: Nelze nahrát kód do PLC

PříspěvekNapsal: stř 10. črc 2013 6:08:54
od Kozdera
Při specificky nastavených Windows XP může dojít k problémům s generací aplikace. Generace je ukončena chybovým hlášení "neznámá chyba". V souboru PSP.RES (výsledek spuštění překladače) je uvedeno:"Nelze spustit C:\PROGRA~1\AMIT\DETSTUDIO\PSP3\BIN\PSL3.EXE."
Na PC nelze v takovýchto případech spustit (jakýmkoliv způsobem) ani starší návrhové prostředí PSP3 obsažené v DetStudiu (při standardní instalaci DetStudia). Chyba je způsobena dlouhým názvem, který Windows nezkrátí (vlivem specifického nastavení) pro DOS.
Při výskytu tohoto problému jej lze na některých PC vyřešit používáním zkrácených cest adresářů. Cesta C:\PROGRAM FILES\AMIT\DETStudio\ se bude zobrazovat např. C:\PROGRA~1\AMIT\DETStudio\. Toto lze na PC učinit nastavením hodnoty DWORD=0 v registru "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsAllowExtendedCharacterIn8dot3Name" (změna se projeví až po restartu ŘS).

V případě, že toto nastavení nepomůže, je nutné DetStudio nainstalovat do adresáře C:\DS. Poté již bude překlad funkční


Asi je to v sekci pro aplikátory, tak vám to dávám tady do citace.