komunikace se stanicí AMiRiS99 [amit.cz #4570]

Volná diskuse k projektu AMiTsys Junior

komunikace se stanicí AMiRiS99 [amit.cz #4570]

Příspěvekod pudge » čtv 27. led 2011 9:58:04

Dobrý den,
doposud jsem komunikoval pomocí mailů pod ID [amit.cz #4570]. Na přenost programu používám přechodnku usb/RS232, po předchozích radách jsem se pokoušel nastavit komunikaci pomocí servisního módu, v detstudiu jsem nastavil komunikaci pomocí servisního módu, rychlost i port. A podle nápovědy jsem nastavil i přepínače na stanici č.8 na ON, č.9 na OFF, č.10 na ON, a pokoušel se programovat při vyplé aplikaci.Jenomže se nezdařilo identifikovat stanici. Stejný problém nastal i když jsem se pokoušel programovat při nastavení přepínačů č.8 na OFF č.9 ON, č.10 OFF, ale nepodařilo se mi nastavit IP konfiguraci jak je popsáno v nápovědě, protože se opět neidentifikovala stanice. Přitom převodník funguje. Při nastavení komunikace na sériovou linku se stanice normálně identifikuje bez nejmenších porblémů a to stejně rychle jako s klasickým kabelem, ale jak už jsem zjistil z předchozích mailů prevodník nezvládá časování DB - net. Jak mám dále postupovat pro zprovoznění komunikace?
Děkuji za opověď
pudge

Re: komunikace se stanicí AMiRiS99 [amit.cz #4570]

Příspěvekod riha » úte 15. úno 2011 11:33:51

Dobrý den,
jelikož jste nám zatím stále neposlal odpověď na na email z technické podpory, který šel z technické podpory už 21. 1. 2011, tak bych se rád zeptal jestli váš problém stále přetrvává, nebo zda se po obdržení naší odpovědi (kde vás kolega mimo jiné upozorňoval na nutnost restartu řídicího systému po změně polohy SW přepínačů) podařilo komunikaci rozběhnout či nikoliv. Pokud nikoliv, požádal bych vás, zda byste mohl reagovat na email z technické podpory a odpovědět na požadované dotazy. Na základě požadovaných informací vám budeme schopni lépe poradit.
Děkuji
Zbyněk Říha
Technická podpora (support@amit.cz)
AMiT spol. s r.o.
riha

Zpět na AMiTsys Junior