event Menu1_Item0_OnPressEnter()
i.0 = not i.0;
end;
event Menu1_Item1_OnPressEnter()
i.1 = not i.1;
end;
event Menu1_Item2_OnPressEnter()
i.2 = not i.2;
end;
partikam píše:1) Používám prvek MENU a potřebuji, aby po stisknutí <ent> (nebo jiné nadefinová klávesy) se vygeneroval puls. Uvažoval jsem, že bych do skriptu zadal
@alias = not @alias; =>v procesu bych pak použil timerpuls a bit poté vynuloval. Spíše by mě ale zajímala ta možnost vygenerování pulsu pomocí skriptu, pokud je to možné, popřípadě co by jste mi doporučili.
partikam píše:2) Dále bych potřeboval nejspíše pomocí prvku keybit, který bych použil 4* a nadefinoval jim klávesy šipek. Budu potřebovat, aby po dobu co na AMINi2D budu držet např. šipku doleva, tak aby daný bit==1, ale pokud tlačítko pustím, tak bit==0.
partikam píše:Dobrý den,
měl bych ještě pár otázek ohledně skriptování a obrazovky GLOBAL. Potřebuji, aby při kritickém stavu se mi zobrazila potřebná obrazovka. Na to, jak toho docílit jsem již přišel a to v obrazovce global napíšu do skriptu:
1)
if @alias then
nazev_obrazovky.show();
else
endif;
Jenomže bych potřeboval, aby po přepnutí na zvolenou obrazovku bylo možno odejít z oné obrazovky i v případě, že @alias bude stále v log.1. Jde to vyřešit nějak esteticky pomocí skriptu, nebo musím do skriptu dopsat nějaký timer, aby mě to nedrželo po celou dobu v jedné obrazovce?
if prom_alarm > 0 then
alarmy.Show();
EndIf;
event Key1_OnKeyDown()
prom_kvit = 0xffff;
end;
partikam píše:2)
Je možné v případě kritického stavu (nehody) po přepnutí na některou obrazovku onu obrazovku rozblikat, aby to upozornilo dispečink a zároveň po stisknutí některé klávesy to skončilo?
partikam píše:3)
Mám na jedné obrazovce prvek MENU (o dvou řádcích) a DATATIMEEDIT. Chci mezi těmito prvky přecházet pomocí šipek. Jak toho docílit, aby se tyhle dva prvky "ztotožnily" a šipkami bych poté mohl mezi jednotlivými prvky přecházet.
Řešil jsem to pomocí prvku KEY:
event Key1_OnKeyup()
nastaveni_planu.NextFocus();
end;
Funguje to, ale ne tak esteticky, jak funguje samotný přechod mezi řádky prvků MENU, či MENUSCREEN.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků