tisk a obrazovky

Volná diskuse k projektu AMiTsys Junior

tisk a obrazovky

Příspěvekod Eruveo » ned 21. bře 2010 17:55:06

Dobry den chtel bych se zeptat mám plně funkční program který jde vygenerovat a funguje , ale po čase jsem si ho chtěl jestě vylepsit a dát si tam nejakou tu obrazovku bohuzel jakmile dam generaci napise to chyba linkovani 118 a error 27. Dá se s tím neco dělat? a Jeste jeden dotaz jde můj vytvorený projekt kde mám 2 procesy ST a jeden RS + obrazovku nejak vytisknout jako zdojové soubory? dekuji za odpověd
Eruveo

Re: tisk a obrazovky

Příspěvekod riha » čtv 25. bře 2010 8:11:52

Dobrý den,
pro vyřešení vašeho problému s diakritikou bych se nejprve zeptal, jakou používáte verzi DetStudia a dále bych se zeptal, zda máte v cestě k projektu, v názvu projektu nebo v názvu Vašeho profilu na PC použitu diakritiku nebo speciální znaky.
Co se týká tisku, lze využít menu "Soubor/Tisk", pomocí kterého lze vytisknout celý projekt (seznam proměnných, seznam aliasů, zdrojové kódy, obrazovky).
Zbyněk Říha
Technická podpora (support@amit.cz)
AMiT spol. s r.o.
riha

Příspěvekod Eruveo » pát 26. bře 2010 12:16:23

Verze DetStudia je Verze: 1.3.0 a v cestě , pc a ani nikde jinde diakritiku nepoužívám ani speciální znaky. S pozdravem bureš
Eruveo

Příspěvekod riha » pát 26. bře 2010 12:25:04

V tom případě bych Vás požádal, abyste nám zaslal problematickou aplikaci na technickou podporu (support@amit.cz). Zároveň také přiložte printscreen obrazovky s chybovým hlášením. Veškeré přílohy, které budete na technickou podporu zasílat prosím zkomprimujte v ZIP.
Děkuji
Zbyněk Říha
Technická podpora (support@amit.cz)
AMiT spol. s r.o.
riha

Zpět na AMiTsys Junior